Scholing

Het Kenniscentrum maakt het u mogelijk om kennis over kinderpalliatieve zorg eigen te maken. Met het onderstaande aanbod kunt u zich verder verdiepen en bekwamen in kinderpalliatieve zorgverlening.

Scholingen

  • E learning Programma Kinderpalliatieve Zorg

    E-learning Programma Kinderpalliatieve Zorg

    Bent u als vrijwilliger, mantelzorger of zorgverlener betrokken bij de zorg voor een ernstig ziek kind? Stichting PAL heeft in samenwerking met het Internationale Netwerk Kinderpalliatieve Zorg (ICPCN) een e-learning programma ontwikkeld, waarbij u in drie cursussen de belangrijkste basiskennis van de kinderpalliatieve zorg eigen kunt maken.
  • WACHTLIJST voor de 3 daagse basistraining kinderpalliatieve zorg 1 locatie Utrecht najaar 2019

    WACHTLIJST voor de 3-daagse basistraining kinderpalliatieve zorg 1 locatie Utrecht najaar 2019

    De 3 daagse basistraining voor het najaar 2019 zit inmiddels vol, het inschrijven voor de wachtlijst is nog wel mogelijk. De 3-daagse basistraining is bedoeld voor o.a. artsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen niveau 4 en 5, pedagogisch medewerkers, maatschappelijke werkers, geestelijk verzorgers werkzaam in de zorg voor kinderen met een levensbedreigende of levensduurverkortende ziekte. De training wordt gegeven door experts uit de praktijk en ervaringsdeskundigen.