Skip to main content
Home  › ... Nieuws

Nieuws

Lees hier meer over alle ontwikkelingen binnen kinderpalliatieve zorg. En bekijk alle belangrijke data in de landelijk agenda.


Meld je aan voor de deel- en luistersessie op 24 november aanstaande!

Meld je kosteloos aan voor de online luister- en deelsessie waarbij we inzoomen op jouw ervaringen over de samenwerking rond en voor jullie kind.


Wat zijn jouw ervaringen over de samenwerking rond en voor jullie kind? Tijdens de online luister- en deelsessies zoomen we in op alle dimensies. Een online bijeenkomst voor iedereen met een kind dat intensieve zorg nodig heeft vanwege ziekte of een aandoening, die niet meer beter wordt.

Een bijzondere avond waarin je samen met andere ouders in gesprek gaat om je lichtpunten en trots, maar ook je zorgen, vragen en verdriet te delen. Meld je hier aan.

Een dag voor de luister- en deelsessie ontvang je de Teams-link in je e-mail. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De online bijeenkomst wordt niet opgenomen.

Graag ontmoeten wij je online op 24 november. Tot dan!

Johannes Verheijden, Maarten Vrolijk, Chantal van der Velden, Romy van den Booren en Leandra Beeloo - Coördinatoren Netwerk Integrale Kindzorg (NIK)


Deel deze pagina

Mogelijk ook interessant


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg