Registratieformulier - O²PZ Symposium - 11 april 2024

Door onderstaand formulier in te vullen, registreer jij je voor het O²PZ Symposium dat plaatsvindt op donderdag 11 april 2024 in het Akoesticum te Ede. We zijn druk bezig met het vormgeven van het programma. Wanneer dit bekend is, zullen we dit uiteraard met je delen. Houdt hiervoor ook onze website in de gaten.

Let op: het symposium is gratis als je deze dag ook daadwerkelijk aanwezig bent. Ben je verhinderd? Dan kun je je uiterlijk tot en met donderdag 28 maart 2024 nog gratis afmelden door een mail te sturen naar o2pzsymposium2024@congresbureau.nl
Meld je je later af, dan berekenen wij je een no-show fee van € 50,- (exclusief btw) per persoon. Deze no-show fee geldt ook voor mensen die zónder afmelding afwezig zijn. Deze no-show fee is om de gemaakte kosten voor het symposium te dekken.

Accreditatie
Voor de volgende registers is accreditatie aangevraagd: Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN), Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA), Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register en Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals. 
Na afloop van het congres zullen alle aanwezigen een deelnemerscertificaat ontvangen per e-mail. 

Catering
Gedurende de gehele dag zal er vegetarische catering aangeboden worden. Mochten er, naast vegetarisch, andere (medische) dieetwensen en/of voedselallergieën zijn, dan kan je dit hieronder aangeven. 

Klik hier voor de privacy verklaring