Een nieuwe uitstraling e-learning kinderpalliatieve zorg

Een nieuwe uitstraling e-learning kinderpalliatieve zorg

Auteur: communicatie@kinderpalliatief.nl/woensdag 22 januari 2020/Categorieën: Tonen in Slider op homepage, Nieuws, Nieuwsbrief-berichten

 

Een nieuwe uitstraling E-learning kinderpalliatieve zorg

Sinds 2015 is er een e-learning kinderpalliatieve zorg beschikbaar voor zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers. Deze e-learning bestaat uit drie cursussen, is goedgekeurd door de universiteit van South –Whales en beschikbaar gesteld aan het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg, in samenwerking met het “International Children’s Palliative Care Network” (ICPCN).

 

E-learning in een nieuw jasje
Inmiddels heeft het e-learning programma een nieuwe uitstraling! We hebben alle informatie bijgewerkt. Studenten worden voorzien van de meest recente ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de kinderpalliatieve zorg in Nederland. De website is ge-update met een nieuwe, modernere en professionele uitstraling en met onder meer een video waarin kort wordt uitgelegd wat kinderpalliatieve zorg is. 

 

Geaccrediteerde cursus
Elke cursus bestaat uit een theoriegedeelte en assessments (case studies, reflecterende studies en meerkeuzevragen). Bij elke cursus wordt een certificaat afgegeven na afronding. Studenten ontvangen tijdens de cursus doorlopend (online)  ondersteuning en begeleiding via het Kenniscentrum. Daarnaast zijn de drie online cursussen geaccrediteerd door de V&VN. Het behalen van alle drie de cursussen levert 36 studiepunten op.

Meer informatie over het e-learning programma is te vinden op onze website of u kunt contact opnemen met Maraliza de Haan, via e-mail: m.dehaan@kinderpalliatief.nl.

 

Print
communicatie@kinderpalliatief.nl

communicatie@kinderpalliatief.nl

Andere berichten van communicatie@kinderpalliatief.nl
Contact met auteur

x
0