Wij zoeken een communicatiemedewerker!

Wij zoeken een communicatiemedewerker!

Het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg zoekt per direct een bevlogen communicatiemedewerker voor

 

20-24 uur per week (0,5 - 0,6 fte)

 

Als communicatiemedewerker maak je onderdeel uit van het communicatieteam van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg. Dit kleine, zeer bevlogen team bestaat uit een communicatieadviseur en grafisch ontwerper, een webbeheerder en een technisch content beheerder. In het team wordt hard gewerkt, in een gezellige en informele sfeer. Jij beschikt over een echte ‘hands-on mentaliteit’ waarbij je veelal zelfstandig diverse interne en externe communicatieactiviteiten uitvoert.

Je taken omvatten onder meer:

 • Praktische uitvoering van communicatieplannen
 • Schrijven van teksten voor (interne en externe) nieuwsbrieven, website, intranet en social media
 • Bewaken van jaarplanning en proces rondom de nieuwsbrief
 • Monitoren en bijhouden van de in- en externe communicatiekanalen zoals website, intranet en social media
 • Bewaken van de huisstijl van het Kenniscentrum en de zeven Netwerken Integrale Kindzorg (NIK)
 • Ondersteunen van de Netwerken Integrale Kindzorg waar het gaat om communicatie uitingen.

 

Daarnaast werk je binnen onze organisatie nauw samen met de verschillende afdelingen en netwerken en ben je op gebied van de communicatie de verbindende schakel tussen de verschillende initiatieven, projecten en diensten van het Kenniscentrum. Je bewaakt en stimuleert de interne communicatiestroom tussen de verschillende afdelingen en projecten.

Kortom: een veelzijdige, afwisselende en ondersteunende rol waarbij je samen met collega’s gaat voor kwaliteit.

 

Onze organisatie

Het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg is het landelijke aanspreekpunt voor alle vragen en ontwikkelingen op gebied van de kinderpalliatieve zorg. Het Kenniscentrum kent verschillende taken, waaronder: faciliteren van regionale en landelijke netweken, stimuleren van beleidsontwikkeling, initiëren en faciliteren van onderzoek en richtlijnontwikkeling en het verzorgen van deskundigheidsbevordering. We zijn een netwerkorganisatie met een centrale bureauorganisatie, met standplaats in Utrecht.

 

We zoeken

Een echte doener, iemand die weet hoe je verschillende afdelingen kunt ondersteunen. Dankzij jouw ervaring in het communicatievak behoud je altijd het overzicht en neem je zelfstandig initiatief.

 • Een afgeronde opleiding op communicatiegebied op minimaal hbo-niveau;
 • Je hebt een vlotte pen en uitstekende beheersing van het Nederlands;
 • Je weet veel van social media en hoe je via deze kanalen in verbinding kunt komen;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep: gezinnen met een ernstig ziek kind en professionals betrokken bij kinderpalliatieve zorg;
 • Je kunt goed organiseren en met anderen samenwerken;
 • Je werkt proactief en zelfstandig, hebt een hands-on mentaliteit.

 

Wat bieden wij

Je gaat werken in een professionele organisatie met fijne, mensgerichte collega’s. Een baan die er echt toe doet, waarbij je samen met anderen de kwaliteit van de kinderpalliatieve zorg, de zorg voor gezinnen met een ernstig ziek kind, in Nederland naar een hoger plan tilt. Daarnaast zijn wij een hele platte organisatie, waarin gelijkwaardigheid, gezamenlijke besluitvorming en persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda staan.

 • Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid voor uitdagende en afwisselende taken;
 • De aanstelling is in principe voor één jaar met uitzicht op onbepaalde tijd (afhankelijk van functioneren en organisatorische omstandigheden);
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 45 cao Ziekenhuizen (€2.319 - €3.322,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan vragen wij je zo snel mogelijk te reageren. Je kunt jouw cv met korte motivatie sturen aan info@kinderpalliatief.nl.

Voor vragen over de functie of over de procedure kun je contact opnemen met Meggi Schuiling-Otten, via telefoon 06 - 33 34 01 39.