Skip to main content
Home  › ... Over ons › Organisatie › Maarten Vrolijk

Maarten Vrolijk

Maarten is het aanspreekpunt voor ouders, (zorg)professionals en (zorg)organisaties. Maarten luistert goed en verbindt snel. Hij heeft vele jaren ervaring met het werken in netwerken. Hij combineert deze kennis met zijn bestuurlijke ervaring in een hospice en een G-sport vereniging. Als vader van een dochter met het Downsyndroom heeft hij ervaring met de kwaliteit van zorg en met wat er nog beter kan.

Heb je als ouder een vraag over de zorg voor je zorgintensieve kind of over de begeleiding van brussen of een luisterend oor voor jezelf? Schroom niet om contact op te nemen.

Wil je als zorgaanbieder weten wat de mogelijkheden en voordelen zijn om bij het NIK Noordoost netwerk aan te sluiten? Mail of bel Maarten. Het NIK Noordoost netwerk staat klaar voor jullie!

‘Organiseren van online luistersessies voor ouders, deskundigheid vergroten van zorgprofessionals, een gezin helpen door gesprekken met een rouw- en verliesbegeleider te organiseren, een bijdrage leveren aan een beter individueel zorgplan voor zorgintensieve kinderen en meehelpen aan een initiatief voor een respijtzorghuis. Het werk van een netwerkcoördinator is gevarieerd en doet er toe. Dat vind ik mooi en is dankbaar om te mogen doen’. - Maarten Vrolijk


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.