https://www.kinderpalliatief.nl/kind-gezin/informatie/detail-kind-en-gezin/7-netwerken-integrale-kindzorg-een-feit-en-landelijke-dekking-gerealiseerd

Jonge kinderen en de dood

Jonge kinderen en de dood
Verschijningsjaar: 2019
Type: Hamonicavorm + 15x15x05 cm
Pagina's: 12

Handzaam boekje, met tips voor ouders/verzorgers en zorgprofessionals, die te maken hebben met een kind dat een dierbare gaat verliezen of heeft verloren.

Het boekje geeft enkele algemene tips (waaronder ‘Niets zeggen is niet beter’ en ‘Een kind is nooit te jong om te beseffen wat er om hem/haar heen gebeurt’), maar zoomt ook heel praktisch in op taalgebruik, het belang van ‘herinneringen maken’ en het omgaan met gevoelens van kind en/of ouder.

Behalve voor ouders en verzorgers is het boekje ook zeer geschikt voor zorgprofessionals in hospices, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Voor uitvaartondernemers heeft het eveneens een groot nut. Het boekje verschijnt in een speelse vorm (harmonicaboekje), met verschillende illustraties. Het boekje telt twaalf pagina’s en is te bestellen via de volgende link:  https://www.bureaumorbidee.nl/product/jonge-kinderen-en-de-dood-per-10-stuks/.

Jaar2019
Pagina's12
TypeHamonicavorm + 15x15x05 cm