Scholing

Inschrijven
2 daagse training Advance care planning in de kindergeneeskunde

2-daagse training Advance care planning in de kindergeneeskunde

Samen praten over zorg en behandeling

Advance care planning (ACP) is een proces van gespreksvoering waarin kinderen met een ernstige aandoening en hun ouders zich bewust worden van hun voorkeuren en doelen voor toekomstige zorg en behandeling en deze bespreken met zorgverleners. Wat is voor dit kind en gezin belangrijk, nu en in de toekomst? Door hier op tijd over te spreken kunnen zorg en behandeling beter afgestemd worden op de waarden en voorkeuren van het kind en gezin.

Datum

27 oktober

25 november

Prijs
€779,00 voor artsen. VPK krijgen 25% korting (gebruik kortingcode VPK). De prijs is inclusief lesmateriaal en lunch
Locatie

Domus Medica - Utrecht

Beschikbare plekken
0 plaatsen
 
 

In deze tweedaagse, verdiepende ACP training leert u ACP toe te passen in uw praktijk. De training is bedoeld voor artsen, specialistisch verpleegkundigen en verpleegkundigen niveau 4 en 5, werkzaam in de zorg voor kinderen met een levensduurverkortende of levensbedreigende ziekte.

Het is een kleinschalige, intensieve training, die verheldert wat ACP is, die u wegwijs maakt in het gebruik van een ACP toolkit (IMPACT) en die u communicatieve vaardigheden aanreikt die helpend zijn in ACP gesprekken. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals hoe nodig ik gezinnen uit voor een ACP gesprek? Hoe maak ik de noodzaak duidelijk? Op welke manier verken ik hoe kind en gezin naar de toekomst kijken? En hoe kom ik te weten wat de individuele wensen, verwachtingen, angsten en zorgen van kind en gezin zijn? Hoe ga ik om met de emoties die rondom een ACP gesprek kunnen spelen?

De training wordt gegeven door Jurrianne Fahner en Marijke Kars, experts op het gebied van ACP, in samenwerking met trainers/acteurs van Wilde Kastanje, experts in communicatietraining.


Annuleren

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan de 2-daagse training Advance care planning in de kindergeneeskunde dan kunt u uw deelname annuleren of een collega kan uw plek innemen wanneer vooraf met ons is afgestemd. Tot 6 weken voor aanvang van de training is annulering kosteloos. Bij annulering van 6 tot 4 weken voor aanvang van de training wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht. Wanneer deelname korter dan 4 weken voor aanvang wordt geannuleerd, is betaling van de volledige kosten verplicht. Annuleren van de training kan via een mail naar info@kinderpalliatief.nl

 

Accreditatie 
Wordt aangevraagd bij de verschillende beroepsorganisaties.

 

Persoonsgegevens en privacy
Informatie over ons privacybeleid en de verwerking van persoonsgegevens in het bijzonder vindt u hier.

Datum

27 oktober

25 november

Prijs
€779,00 voor artsen. VPK krijgen 25% korting (gebruik kortingcode VPK). De prijs is inclusief lesmateriaal en lunch
Locatie

Domus Medica - Utrecht

Beschikbare plekken
0 plaatsen