Scholing

Inschrijven
Training Advance Care Planning in de kindergeneeskunde 2 daags

Training Advance Care Planning in de kindergeneeskunde (2-daags)

Samen praten over zorg en behandeling

Advance care planning (ACP) is een proces van gespreksvoering waarin kinderen met een ernstige aandoening en hun ouders zich bewust worden van hun voorkeuren en doelen voor toekomstige zorg en behandeling en deze bespreken met zorgverleners. Wat is voor dit kind en gezin belangrijk, nu en in de toekomst? Door hier op tijd over te spreken kunnen zorg en behandeling beter afgestemd worden op de waarden en voorkeuren van het kind en gezin.

Datum

4 oktober 2022

18 oktober 2022

Prijs
€ 959,00 voor artsen. VPK € 671,30 (gebruik kortingscode KPZ4. De prijs is inclusief lesmateriaal en lunch. De tarieven zijn gebaseerd op het inkomen en opleidingsbudget van de desbetreffende beroepsgroep.
Locatie

BCN - Centraal Station Utrecht

Beschikbare plekken
0 plaatsen
 
 

In deze tweedaagse, verdiepende ACP training leert u ACP toe te passen in uw praktijk. De training is bedoeld voor artsen, specialistisch verpleegkundigen en verpleegkundigen niveau 4 en 5, werkzaam in de zorg voor kinderen met een levensduurverkortende of levensbedreigende ziekte.

Het is een kleinschalige, intensieve training, die verheldert wat ACP is, die u wegwijs maakt in het gebruik van een ACP toolkit (IMPACT) en die u communicatieve vaardigheden aanreikt die helpend zijn in ACP gesprekken. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals hoe nodig ik gezinnen uit voor een ACP gesprek? Hoe maak ik de noodzaak duidelijk? Op welke manier verken ik hoe kind en gezin naar de toekomst kijken? En hoe kom ik te weten wat de individuele wensen, verwachtingen, angsten en zorgen van kind en gezin zijn? Hoe ga ik om met de emoties die rondom een ACP gesprek kunnen spelen?

De training wordt gegeven door Jurrianne Fahner en Marijke Kars, experts op het gebied van ACP, in samenwerking met trainers/acteurs van Wilde Kastanje, experts in communicatietraining.


Annuleren

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan de 2-daagse training Advance care planning in de kindergeneeskunde dan kunt u uw deelname annuleren of een collega kan uw plek innemen wanneer vooraf met ons is afgestemd. Tot 6 weken voor aanvang van de training is annulering kosteloos. Bij annulering van 6 tot 4 weken voor aanvang van de training wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht. Wanneer deelname korter dan 4 weken voor aanvang wordt geannuleerd, is betaling van de volledige kosten verplicht. Annuleren van de training kan via een mail naar info@kinderpalliatief.nl

N.B. Het kan voorkomen dat we door veranderende coronamaatregelen genoodzaakt zijn een fysieke training te wijzigen in een online training. Wij stellen u hier per e-mail van op de hoogte. Door onze ervaren trainers kunnen wij u online dezelfde kwaliteit garanderen als op locatie. Dit heeft geen invloed op de hiervoor genoemde annuleringstermijn.

 

 

Accreditatie 
Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals: 14 punten

Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register: 14 punten

Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK): 12 punten

AccreditatieBureau Cluster 1 (Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) (ABC1): 12 punten

 

Persoonsgegevens en privacy
Informatie over ons privacybeleid en de verwerking van persoonsgegevens in het bijzonder vindt u hier.

 

Datum

4 oktober 2022

18 oktober 2022

Prijs
€ 959,00 voor artsen. VPK € 671,30 (gebruik kortingscode KPZ4. De prijs is inclusief lesmateriaal en lunch. De tarieven zijn gebaseerd op het inkomen en opleidingsbudget van de desbetreffende beroepsgroep.
Locatie

BCN - Centraal Station Utrecht

Beschikbare plekken
0 plaatsen