Scholingen

 • E learning Programma Kinderpalliatieve Zorg

  E-learning Programma Kinderpalliatieve Zorg

  Bent u als vrijwilliger, mantelzorger of zorgverlener betrokken bij de zorg voor een ernstig ziek kind? Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg heeft in samenwerking met het Internationale Netwerk Kinderpalliatieve Zorg (ICPCN) een e-learning programma ontwikkeld, waarbij u in drie cursussen de belangrijkste basiskennis van de kinderpalliatieve zorg eigen kunt maken.
 • WACHTLIJST voor de 3 daagse basistraining kinderpalliatieve zorg 1 locatie Utrecht najaar 2019

  WACHTLIJST voor de 3-daagse basistraining kinderpalliatieve zorg 1 locatie Utrecht najaar 2019

  De 3 daagse basistraining voor het najaar 2019 zit inmiddels vol, het inschrijven voor de wachtlijst is nog wel mogelijk. De 3-daagse basistraining is bedoeld voor o.a. artsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen niveau 4 en 5, pedagogisch medewerkers, maatschappelijke werkers, geestelijk verzorgers werkzaam in de zorg voor kinderen met een levensbedreigende of levensduurverkortende ziekte. De training wordt gegeven door experts uit de praktijk en ervaringsdeskundigen.
 • 3 daagse basistraining Kinderpalliatieve Zorg 1 locatie Utrecht voorjaar 2020

  3-daagse basistraining Kinderpalliatieve Zorg 1 locatie Utrecht voorjaar 2020

  De 3-daagse basistraining is bedoeld voor o.a. artsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen niveau 4 en 5, pedagogisch medewerkers, maatschappelijke werkers, geestelijk verzorgers werkzaam in de zorg voor kinderen met een levensbedreigende of levensduurverkortende ziekte. De training wordt gegeven door experts uit de praktijk en ervaringsdeskundigen.